Flying Fox Shower Gel

LUSH

3.8

3 Reviews

Product Price USD 28.95

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

karinuts

2:02 PM . 27 Oct 15

produk lush memang harganya terbilang cukup pricey, tapi worth banget karena kualitasnya super oke. flying fox ini adalah salah satu aroma klasik produk lush yang segar dan enak banget jasmine gitu. i always prefer the olive branch, tapi aku juga suka banget flying fox ini.

4 User's Overall rating

lovely mew

3:58 PM . 18 Sep 15

Sangat suka dengan merek lush karena natural dan flying fox salah satu favrit selaen snowfairy..sabunnya sangat lembur tapi membersihkan kotoran di tubuh..wanginya juga enak.dan yg pasti all natural..a bit pricey tapi

4 User's Overall rating

whitelady

5:20 PM . 30 Dec 13

Salah satu keunggulan produk Lush adalah wanginya yang beragam dan semuanya enak. Berhubung gue suka jasmine, Flying Fox ini pas banget. Wanginya soothing. Lembut juga di kulit, mungkin karena ada madunya. Tapi namanya shower gel, wanginya nggak tahan lama juga, sih. Cocok buat layering pakai Lust perfume setelahnya.

4 User's Overall rating

LUSH Flying Fox Shower Gel
whitelady

whitelady

3 years ago

2

Wishlists

3

Reviews

3.8

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Instead of smashing plates or saying regrettable things, take a moment to cool off (or heat things up) in the shower with Flying Fox shower gel. The masses of sensual jasmine, ylang ylang and palmarosa oils work to relax your frazzled mind and a triple helping of honey keeps your skin cleansed, soft and sweet, even when your mood isn’t. But we’re pretty confident that the aphrodisiac fragrance will be enough to quell the darkest of spirits. Even better resolution to a bad mood? Share your shower and make things right standing up – washing their back of course!

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

LUSH

Not found article in this product