Milk Talk Body Wash

Steam Milk

Etude House

4.0

1 Review

Product Price IDR 80,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

yooshif

7:22 AM . 02 Feb 17

Varian paling favorit untuk masalah melembabkan. Aku ngerasa varian ini lebih banyak manfaatnya. Ngerasa lebih cerah kulitku dan lebih lembab dibanding lainnya. Ini lebih sticky tapi gampang di bilasnya kok. Wanginya bikin pengen minum susu. Nyusu banget wanginya. Tapi sayangnya milk talk body wash udah discontinue dan belum ada gantinya sepertinya :(

4 User's Overall rating

Etude House Milk Talk Body Wash
yooshif

yooshif

10 months ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Milk Talk Body Wash by Etude House is a moisturizing body wash that supplies rich foam, texture and a fragrant scent for soft, supple and cleansed skin. It contains milk extracts that moisturizes the skin, making it feeling soft, smooth and elastic. It also has a sweet scent that makes bathing feel relaxing and wonderful. It lathers away dirt, makeup and oil but doesn't leave body feeling dry. Comes in 5 delicious flavours :



Strawberry

Banana

Apple

Steam Milk

Choco



Each bottle contains 200ml of rich body wash.



How to Use :

Dispense product on wet bath sponge/puff and lather. Rinse with water. It can be also used as bath preparation.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Etude House

Brand kosmetik Etude House yang kini sudah mendunia, berasal dari Korea Selatan dan telah hadir di Indonesia sejak tahun 2008 dengan membuka store pertama nya di Jakarta. Etude House mempunyai misi mewujudkan impian setiap wanita untuk tampil cantik dan memikat dengan make up yang mudah serta menyenangkan melalui produk kosmetik yang atraktif dan konseling yang ramah. Etude House memiliki 4 konsep dasar yaitu kualitas terbaik, harga terjangkau, desain yang cantik dan beragam varian warna menarik.

Not found article in this product