Milk Talk Body Wash

Strawberry

Etude House

4.0

1 Review

Product Price IDR 80,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

yooshif

6:42 AM . 02 Feb 17

Varian strawberry yang paling enak dan pengen beli lagi di antara 3 varian yang udah aku coba. Wanginya kayak susu strawberry beneran. Berasa pengen minum ini body wash soalnya ngingetin aku sama milk shake strawberry. Varian ini ga selengket yang coklat lebih gampang di bilas. Tapi ini lebih ke melembabkan sih kalo mencerahkan yang steam milk menurutku. Terakhir aku beli juga yang ini karena aku ga terlalu suka sama wangi coklat. Tapi sekarang lagi pake leivy jadi ntar kalo dah habis pengen beli ini lagi. Eh tapi kayaknya udah discontinue yaaa. So sad :(

4 User's Overall rating

Etude House Milk Talk Body Wash
yooshif

yooshif

10 months ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Milk Talk Body Wash by Etude House is a moisturizing body wash that supplies rich foam, texture and a fragrant scent for soft, supple and cleansed skin. It contains milk extracts that moisturizes the skin, making it feeling soft, smooth and elastic. It also has a sweet scent that makes bathing feel relaxing and wonderful. It lathers away dirt, makeup and oil but doesn't leave body feeling dry. Comes in 5 delicious flavours :

Strawberry

Banana

Apple

Steam Milk

Choco



Each bottle contains 200ml of rich body wash.



How to Use:

Dispense product on wet bath sponge/puff and lather. Rinse with water. It can be also used as bath preparation.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Etude House

Brand kosmetik Etude House yang kini sudah mendunia, berasal dari Korea Selatan dan telah hadir di Indonesia sejak tahun 2008 dengan membuka store pertama nya di Jakarta. Etude House mempunyai misi mewujudkan impian setiap wanita untuk tampil cantik dan memikat dengan make up yang mudah serta menyenangkan melalui produk kosmetik yang atraktif dan konseling yang ramah. Etude House memiliki 4 konsep dasar yaitu kualitas terbaik, harga terjangkau, desain yang cantik dan beragam varian warna menarik.

Not found article in this product