Lemon Sage Soapy Suds

Bliss

5.0

1 Review

Product Price USD 18.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dyahb

4:20 PM . 26 Oct 17

Bliss ini memang punya satu seri Lemon + Sage. jadi kalo pake ini semua, wanginya akan coordinated from head-to-toe. Overall, ini bisa di bilang salah satu sabun yang gak licin. wanginya juga seger banget dan tahan. pernah nyoba untuk jadi bubbling bath, tapi harus pake cukup banyak. krna gak tega, jadi cuma 1x doank nyobanya. bubble juga banyak (balik lagi ke penggunaannya yah.) 

5 User's Overall rating

Bliss Lemon Sage Soapy Suds
dyahb

dyahb

3 weeks ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

invigorating body wash + bubbling bath

- luxe lather cleans + conditions for supremely soft skin

- invigorating lemon + sage scent

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bliss

Not found article in this product