Bar Soap

Castile

Wangsa Jelita

3.5

2 Reviews

Product Price IDR 47,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

wexavea

10:30 AM . 12 Aug 16

Awal kehamilan mukaku bruntusan dan mulai banyak jeriwi. Haduuhh mana ga berani pake2 facial wash apapun karena takut sama kandungan BHA nya. Ini sabun muka SLS free, jadi aku mutusin buat nyobain. So far sih cocok banget dan bruntusanku berkurang banget. Sukaaak. Wanginya juga hampir ga ada jadi ga bikin eneg. Cuma krn bentuknya batangan bagiku masih kurang higienis dibanding klo cair di dalem botol sih.

4 User's Overall rating

nindyart

1:30 PM . 28 Jan 16

I think this Castile Soap of Wangsa Jelita will suit everybody, especially those whose skin is sensitive. Nggak banyak kan sabun di pasaran yang mengandung bahan alami dan aman dipakai buat kulit yang sensitif? :)

Buat pemilik kulit badak kayak aku :p alias nggak mudah bereaksi sama produk apa aja, sabun ini emang cenderung mahal sih. Apalagi dia cepet habis dalam kurun waktu yang sangat singkat, meski ukurannya sebesar sabun pada umumnya :( Cuma buat yang kulitnya sensitif—di mana sabun mandi adalah perkara yang krusial, this product is a must have! ^^

3 User's Overall rating

Wangsa Jelita Bar Soap
nindyart

nindyart

1 year ago

0

Wishlist

2

Reviews

2.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Castile Soap is the ancient kind of soap that is made of 100% olive oil. We stay true on that definition while making our kind of Castile. This soap is absolutely perfect for those who have sensitive skin.
Our bar soap is using cold-processing, which consumes less energy and produces less waste. Rich in natural glycerin, SLS/SLES-free, it is a daily cleanser that is so good even for sensitive skin.
100% no harmful chemicals.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Wangsa Jelita

Not found article in this product