Charcoal Tea Tree Facial Bar

The Soap Corner

3.5

1 Review

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

alliyya

10:49 PM . 14 Oct 15

Untuk sebuah sabun batangan emang ini bisa dikategorikan mahal. Tapi karena pemakaiannya untuk muka, dan 1 bar ini bisa untuk berbulan-bulan jadi jatuhnya murah. Untuk sabun muka aku ngga pernah berharap banyak. Kalo sabun dibilangnya mengurangi minyak, aku ngga akan expect untuk minyak di muka berkurang. Aku pake sabun ini karena aku suka made from natural ingredients. Sabun ini kalo dipake dibilas dikit aja udah ilang dan ngga kerasa licin. Ngga ada SLS atau parabennya. Untuk manfaatnya emang belum kerasa namanya juga sabun natural butuh waktu lama untuk ngefek. Jadi sabun ini ngga ngurangin jerawatku, ngga control oil ku. Kalo mau cepet kerasa ke dermatologist aja. Tapi pake ini jadi kerasa bersih banget mukanya.
Tips: pemakaiannya biar irit dipotong-potong sabunnya. Aku kebanyakan motong jadi 20. Tiap 1 blok potongan yang dibagi 20 aku abis lebih dari seminggu. Jadi kira-kira sabun ini bisa bertahan 3 bulan lebih.

4 User's Overall rating

The Soap Corner Charcoal Tea Tree Facial Bar
alliyya

alliyya

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Guaranteed!! 100% Natural handmade facial soap.
No SLS, no Parabens and no preservatives.
The Soap Corner Charcoal Tea Tree Facial Soap Bar is one of our best sellers. It consists of Tea Tree Oil, Activated Charcoal and Shea Butter. Strongly recommend for customer with acne skin.
Tea Tree Oil contains antiseptic and antifungal properties. While Activated Charcoal is claimed could draw dirt from your skin surface and extract toxin from beneath the skin. So it’s perfect combination to make acne away from your skin.
Shea Butter itself also has Vitamin A which becomes a superb moisturizer for your skin. Vitamin A is important for improving a numbers of skins condition such as eczema, dermatitis and blemishes wrinkles.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

The Soap Corner

Not found article in this product