Tres Leches Soap With Mango Butter

Seven Cactus Soapworks

3.8

2 Reviews

Product Price IDR 65,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

intanlasa

10:39 PM . 21 Sep 15

lumayan cocok pake tres leches soap ini, wanginya gak terlalu suka sih.. tapi lumayan ampuh untuk kulit kering dan kadang kemerahan ini. abis pake sabun ini kulit jadi halus, lembab, ga perlu pake moisturizer lagi.. tapi rada susah dipakenya. gak masalah sih yang penting bisa mengatasi kulit kering.

3 User's Overall rating

mikancchi

11:28 AM . 11 Sep 15

I'm head over heels with this soap. Looks sooo delicious with that mango swirl. And I always love Seven Cactus' packaging. Cantik banget and very ancient feeling with its stamp and rope. Wanginya gak gitu kerasa, sih. Very faint. Tapi yasudahlah ya, wong mandi pakai sabun yang wanginya super juga abis gitu dibasuh lagi lol.

My body skin is super dry. Udah gitu aku suka mager pakai lotion, and sometimes don't like the feeling of lotion on my skin jadi paling pake lotionnya malem doang sebelum tidur. Itu pun jarang. So at its worse times, kulitku kayak bersisik, busik jelek gitu. I like how this soap doesn't dry my skin out. Busanya juga banyaaakkk dan lembut banget. Habis mandi kerasa kulitnya lebih lentur dan halus.

Will I repurchase? Definitely. Especially variannya yang lain lol kan jadinya penasaraaan and I think her soaps suit my taste and my skin needs the most. Tapi yah aku kan belum coba banyak sabun dari soap artisan lain.

5 User's Overall rating

Seven Cactus Soapworks Tres Leches Soap With Mango Butter
mikancchi

mikancchi

2 years ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.8

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Triple milk soap (goat milk, cow milk, and coconut milk) and mango butter. Suitable for dry skin. Lightly scented with skin safe/phtalate free fragrance.

(Picture taken from Seven Cactus website because I can't seem to upload my own picture)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Seven Cactus Soapworks

Not found article in this product