ADD
3.7
(3 reviews)
Natural Bar Soap
Tea Tree and Yellow Clay
Sensatia Botanicals
Rp. 60.000
2 Reviews
nadissplurging
Oily, Medium Dark, Warm, 19 - 24
27 Dec 2017

Ini sih wah menyenangkan kaya membantu bgt buat jerawat kadang tuh suka cekit cekit dulu di muka tapi beruntusan aku membaik dan ga bikin breakout. Bikin muka keset juga rasanya cuman sayang BIKIN KERING:((( karena muka aku selalu breakout SELALU kalau pake moisturizer jadi kemarin kembali pakai VCO saja~ but its fine. Aku suka

Castiel10
Combination, Fair Medium, Neutral, 30 - 34
03 Dec 2015

Like i wrote before, sensatia's bar soap are looks like each other.&lt;br /&gt;<br /> This one also have the same effect, smoothing my skin, reduce acne and the scent is very soft.&lt;br /&gt;<br /> &lt;br /&gt;<br /> However i love sensatia's bar soap, it gove a different feels. Sensatia bar soap has unique scent, its very earthy and soft and i love the sensation this soap gives.&lt;br /&gt;<br /> &lt;br /&gt;<br /> What to say...sabun lain kadang meninggalkan rasa licin, tapi sensatia tidak.

similar products

4
(1 reviews)
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD