ADD
3.8
(6 reviews)
Lily Triple Milled Soap
Lily
Crabtree and Evelyn
Rp. 120.000
5 Reviews
soulfascinante
Combination, Fair Medium, Neutral, 19 - 24
20 May 2016

Well, actually I'm one of those people who's prefer solid soap than the liquid one. (less chemicals &amp; eco-friendly)<div>Wanginya tahan lama, dan enggak bikin kulit kering.&nbsp;</div><div>Recommended untuk yang pingin coba "mandi kembang" but in a fancy way.</div>

poetryhavefun
Oily, Medium, Not Sure, 25 - 29
10 May 2016

Sebenernya aku kurang suka sih sama sabun batangan kayak gini. Kurang higienis. Kayak balik lagi ke jaman dulu. Tapi mungkin ada kelebihannya kali ya kenapa dikemas kayak gini. Well...mungkin harus dicoba dulu baru ngerasain apa kelebihan dari sabun batangan ini.

Julitaaw
Normal, Fair, Neutral, 18 and Under
23 Dec 2015

sebenernya bukan penggemar sabun batang/ sabun padat. but this one is an exception. the smell is really good, not too too much. i feel so much refreshed right after taking a shower. di indo emang gak banyak, but try plaza indonesia ;)

hellosandara
Sensitive, Fair Medium, Neutral, 25 - 29
26 Oct 2015

This soap is awesome. I am really sad that it is hard to find in indonesia because I was completely in love with this soap. It is not overly perfumed just enough that it smells fresh and calm. It is a great alternative to those more expensive soaps (as loccitane) out there and even better since it gives you the same clean and moisturization while being easy on the pocketbook. I can also smell the scent on me all day. It doesn't wear off, which is a blessing.

ivanya_great
Oily, Fair Medium, Neutral, 25 - 29
10 Oct 2015

soap bar dari crabtree n evelyn ini memiliki aroma seperti bunga lily, baunya soft tapi lumayan strong :/<br /> busanya lumayan, melembabkan kulit, ga bikin kulit jadi kering, wanginya ga begitu tahan lama tapinya.. <br /> harganya mahal untuk ukuran soap bar dan packagingnya jg sama kaya soap bar biasa, tipis --&quot;<br /> bisa nyobain soap bar ini gara2 waktu itu dapet goodie bag dari crabtree n evelyn pas acara debenhams di senayan city

similar products

4
(1 reviews)
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD