Sweetheart Blush

Candy Glow

Too Faced

3.6

4 Reviews

Product Price IDR 340,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Stefaniprawinata

1:52 AM . 29 Nov 16

Price : 430.000 PO Sale : 395.000 Personalise your perfect flush with a trio of blush hues packed into one pretty heart compact. Each palette was specially developed for easy, perfectly colour-coordinated application to take the guesswork out of creating a sweet, romantic flush. With a baked color formula, each trio truly works on all skin tones. Benefits * Swirl the colors together or use each shade separately to highlight.  * Paraben-free. * Cruelty free.  * Vegan.

4 User's Overall rating

riskaribka

7:12 PM . 30 Jun 16

I really have a high hope this blush could go amazing since the other two shades are my fave. But this shade though is not as pigmented as the other two. But I must say that I love the shade. It has a nice coral pinky shade with a bit of gold shimmer if you brush them all together. 

4 User's Overall rating

madehenn1604

1:21 PM . 23 Oct 15

blush dari Too Faced ini adalah favorit aku karena warnanya paling bagus jatuhnya di tone kulitku yang medium. aku suka warnanya yang natural look dan juga daya pigmen yang wow banget. aplikasinya bisa pake jari, brush or sponge. selain berfungsi sebagai blush on, blush dari too faced ini juga bisa memberikan efek shimmering nya, jadi muka keliatan lebih bercahaya, dan aku suka banget pake blush ini pada saat harus ke pesta. love this stuff so much!!!

5 User's Overall rating

aureliamei

3:19 PM . 10 Oct 15

By far my favourite blush ever!

Jatuh cinta pas pertama liat ideo salah satu beauty guru di youtube dan cusss ke sephora. Pas nyoba di counternya bener bener sesuai sama ekspektasi, warna pinknya natural banget dan ggak terlalu mencolok. Bikin pipi jadi looks so dewy and fresh. Selain itu bisa dijadiin sebagai highlighter juga, so its like 2 in one packaging! Love it!

2 User's Overall rating

Too Faced Sweetheart Blush

2 years ago

2

Wishlists

4

Reviews

3.9

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Too Faced Sweetheart Blush merupakan perona pipi dengan bentuk hati dan terdiri dari 3 warna palet. Produk ini membuat tampilan lebih muda, cerah, dan kulit sehat.

How to Use

Gunakan kuas khusus pipi dan aplikasikan pada daerah tulang pipi.

Suitable for

Semua jenis kulit.

Ingredients

Dimethicone, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Propylene Glycol Laurate, Triethylhexanoin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, PPG-25-Laureth-25, Polyacrylamide, Glyceryl Ethylhexanoate/Stearate/Adipate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, C13-14 Isoparaffin, Sorbitan Stearate, Laureth-7, Ethylcellulose, Propylene Glycol Isostearate, Polysorbate 20, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Tin Oxide, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Phenoxyethanol. May Contain/Peut Contenir (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Red 7 Lake (CI 15850), Red 27 Lake (CI 45410), Yellow 5 Lake (CI 19140)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Too Faced

Too Faced adalah brand kosmetik asal Amerika Serikat yang sudah didirkan sejak tahun 90’an oleh Jerrod Blandino dan Jeremy Johnson. Karena keunikan produk dan kualitasnya, Too Faced cepat diminati oleh para retailer besar dan masih populer sampai saat ini.

Not found article in this product