Powder Blush

Candy

Paul and Joe

4.0

1 Review

Product Price USD 14.10

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

alliyya

3:20 PM . 23 Jun 17

Cinta banget sama gel blushnya dan memutuskan untuk beli powder blush. Blushnya sendiri cantik banget ada gambar bunganya dan ada 2 shades di dalemnya. Yang warna tua lebih kecil dari warna yang muda. Aku beli ini pas diskon 50% di sephora. Aku kurang suka sama konsep packagingnya yang mengharuskan kita beli separately. Pas aku beli lagi abis dan cuma packing plastik aja. Blushnya sendiri shimmery banget pas di swatch di tangan, tapi pas dipake cukup natural dan udah keliatan, bisa di build up. Ketahanannya cukup baik tapi ya standar 3-4 jam karena aku mukanya oily dan sering keringetan kalo lagi kuliah. Tapi kalo aku lagi di ac terus cukup awet. Blushnya ada wangi, wangi floral-sweet scent gitu enak. Menurutku lumayan overall. Kalo aku disuruh beli ini full price pikir2 sih.

4 User's Overall rating

Paul and Joe Powder Blush
alliyya

alliyya

3 months ago

0

Wishlist

1

Review

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Paul & Joe Powder Blush are luxurious blush duos that are specially designed to contour and highlight the most feminine of the facial features.



Specially designed to be stored in the new Paul & Joe Spring 2016 Compact Case, these luxurious blushers are part of the new and totally customisable Spring 2016 Collection from these beauty industry giants. These new shade duos compliment any style or attitude and make changing your cheek colour as swift as changing your mood or outfit.



Infused with moisturising ingredients such as Hibiscus Flower Extract and Orange Flower Water, Powder Blush is also blended with Jojoba Oil and White Lily Extract to hydrate the skin without irritation. Available in an array of decadent designs, Powder Blush leaves the cheeks with a healthy flush of colour and each shade features two hues which can be blended together or worn alone to contour, highlight and illuminate the face.



Get colourful in the sun with Powder Blush from the beauty experts at Paul & Joe.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Paul and Joe

Not found article in this product