ADD
4.3
(2 reviews)
Flawless Perfection Blush
Naturelle
Max Factor
Rp. 743.400
2 Reviews
arumi137
Combination, Fair Medium, Warm, 25 - 29
29 Dec 2015

sebelumnya gue termasuk orang yang gak pernah pake blush on di daily make up karna takut salah pilih warna dan males bangetterlihat kaya orang abis digebukin (atau jadi kaya ondel2 karna salah warna)<br /> <br /> tapi setelah coba2 beli blush on dan memutuskan memilih shade ini, itu adalah keputusan yang nggak akan gue sesali, karna sekarang dia jadi salah satu benda favorit yg selalu ada di makeup pouch gue. <br /> warnanya natural banget apalagi buat gue yg kulitnya sawo mateng.. nggak terlalu too much, tapi ckup memberikan efek glo...

asihsri
Combination, Fair Medium, Warm, 30 - 34
20 Oct 2015

This is my first natural shade blush.<br /> I love its pigmentation, it's just right. Not too pigmented yet buildable.<br /> For a makeup newbie, the blush applicator that included is quite helpful, handy for touching up. But... I don't think I need to touch up my blush :D<br /> also... I love its finish, matte finish...without shimmer as an usual blush. <br /> The most hated thing from this product is its packaging. why..oh why...it should come with such awful packaging? It's so fragile. Its plastic case makes me wanna hug this blush...

similar products

4
(1 reviews)
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD