Powder Cheek Color

02

Laduree

4.2

3 Reviews

Product Price IDR 675,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

hellosandara

9:16 AM . 19 Dec 15

This blush is very cute and the color payoff is good for light to medium complexions. It gives a nice pigmented wash of pink, and just enough shimmer without being overpowering. This case is very unique, and overpriced for the amount of product you get. However, if money is not an issue, I would totally recommend this for light to medium skin tones. It is very flattering, cute, and chic.

4 User's Overall rating

strawberry_kiss

5:52 PM . 23 Nov 15

Harga produk ini termasuk mahal. Saya sendiri awalnya tertarik dengan blush on ini karena kemasannya yang unik, tidak seperti kemasan makeup lain pada umumnya. Untuk staying powernya sendiri, blush on ini cukup tahan lama. Sepertinua produk ini memang cocok untuk para banci packaging.

4 User's Overall rating

deavalence

4:42 PM . 23 Nov 15

Packagingnya lucu banget.. bulet imut, bagian bawah adalah container powdernya, transparan jadi warna powdwrnya keliatan. Trus setengah ke atas itu tutupnya warna rose gold. Ada mini puff nya juga yang juga imut ada pita pinknya. Kalo blush nya sih di kulitku jadi beautiful dusty pink. Karena bentuknya powder jadi dry ya, tp gak bikin kulit kering kok. Cukup tahan lama juga apalagi kalo sebelumnya pake primer dan foundation.

5 User's Overall rating

Laduree Powder Cheek Color
deavalence

deavalence

2 years ago

3

Wishlists

3

Reviews

4.3

Package Quality

67%

Repurchase

Product Video

Not found video in this product

Laduree

Not found article in this product