Just Blushing

Just Kissed

L.A. Girl

3.0

1 Review

Product Price IDR 85,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

curutcut

12:39 AM . 06 Oct 17

Warna Just Kissed ini pas di swipe pertama kali di counter L.A Girl, warna ini bagus di skin tone aku (fair/ light). Warnanya pink matte (gak shimmer sama sekali), seger, dan keliatan natural kayak pipi nge-pink habis olahraga. Pigmentasi lumayan, sekali swipe udah keluar warna pink-nya, buildable, gak patchy, gak powdery, isinya banyak banget (0.25oz/ 7g), tapi sayang daya tahannya kurang oke. Dipake 2-3jam trus bubaran deh itu blush on yang di pipi. Lumayanlah buat nambahin warna blush on & eye shadow, tapi gak akan repurchase.

3 User's Overall rating

L.A. Girl Just Blushing
curutcut

curutcut

2 months ago

0

Wishlist

1

Review

2.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Extremely pigmented powder blush that is just gorgeous! Available in an impressive assortment of colors, this collection of 16 blushes ranges from soft gray to wearable nudes to bold and bright shades. Blendable, buildable color in matte & shimmer finishes. The soft and silky formula is long wearing sure to leave you –just blushing” all night long.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

L.A. Girl

L.A. Girl merupakan produsen kosmetik bermutu tinggi dengan harga yang bersahabat. Setelah 20 tahun bergelut di dunia kecantikan, L.A Girl telah mengukuhkan namanya sebagai salah satu brand kosmetik ternama di dunia kecantikan.

Not found article in this product