Powder Blusher

Lover

Illamasqua

4.4

20 Reviews

Product Price IDR 488,854.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

elainee

7:13 PM . 26 Oct 16

One of my HG blushPretty peachy colour for my nc20Teksturnya gampang di blend, good staying power (up to 8 hours in my oily skin), a little goes awayConsnya packingnya agak fragile jadi kurang travel friendly, harganya pun sdikit pricey buat blush tapi worth to have

5 User's Overall rating

italie

10:10 PM . 07 Jan 16

The texture is so buttery and also easy to blend. This apricot orange shade turns out to be a lovely color that freshen your face instantly. This blush is so fragile, it's easily cracked so you need to store this carefully.

4 User's Overall rating

ayuditari

9:10 AM . 30 Nov 15

packaging? luxurious. Pigmentation? don't ask, once you swipe it lightly, you will get the color payoff. Longevity? All day long even without setting spray. The only bad thing from this product is the price. Mahal ya bokk, hehe. Mesti nunggu sale dulu dan pas sale pun ngga semua warna ikutan.

4 User's Overall rating

amorerin

8:14 PM . 25 Nov 15

this is my all time favourite Matte blush, warna orange dari blush ini bikin muka terlihat warm, ga norak karena warnanya soft kecuali kalo pakenya banyak banget, dan juga produk blush illamasqua ini sangat pigmented jadi sekali sapu udah banyak banget produk yang nempel di brush, jadi jangan di sapu terlalu banyak.

5 User's Overall rating

Ellyanna

4:13 AM . 19 Nov 15

Powder blusher ini cukup rentan nih packagingnya. Mudah retak jadi kurang bisa dibawa kemana2. Teksturnya agak chalky. Ga tahan keringet jadi mudah luntur. Untuk aktivitas seharian sih kurang cocok. Harus sering retouch bedak.

4 User's Overall rating

Illamasqua Powder Blusher
vayash

vayash

3 years ago

Illamasqua Powder Blusher
turquoise

turquoise

1 year ago

Illamasqua Powder Blusher
pinkyrose

pinkyrose

1 year ago

1

Wishlist

20

Reviews

3.6

Package Quality

56%

Repurchase

Description

Illamasqua Powder Blusher merupakan perona dengan tekstur bubuk yang dapat membuat kulit lebih bercahaya dan hidup karena warnanya. Produk ini memiliki pigmentasi yang sempurna, selain digunakan sebagai perona pipi bisa dipakai untuk meningkatkan dan mendefinisikan bentuk wajah.
How to Use: Aplikasikan ke wajah dengan menggunakan kuas khusus/
Suitable for: Kulit normal, kulit kombinasi, kulit kering, kulit berminyak.
Ingredients: TALC, DIMETHYLIMI- DAZOLIDINONE RICE STARCH, MICA, AQUA (WATER), MAGNESIUM MYRISTATE, PROPYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, PEG-150, SILICA, RICINUS COMMUNIS OIL (RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL), CETEARYL ALCOHOL, QUATERNIUM-26, METHYLPARABEN, GLYCERYL RICINOLEATE, ETHYLPARABEN,CERA CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX), CANDELILLA CERA(EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX), SODIUM CETEARYL SULFATE, STEARIC ACID, PROPYLPARABEN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETYL ALCOHOL,CERA ALBA(BEESWAX), PARFUM (FRAGRANCE) AND MAY CONTAIN: [+/- TITANIUM DIOXIDE CI 77891, IRON OXIDES CI 77491, CI 77492, CI 77499, CARMINE CI 75470, ULTRAMARINES CI 77007, RED 36 CI 12085, YELLOW 5 LAKE CI 19140, RED 7 CI 15850, RED 21 LAKE CI 45380, BISMUTH OXYCHLORIDE CI 77163, YELLOW 6 LAKE CI 15985, MANGANESE VIOLET CI 77742, FERRIC FERROCYANIDE CI 77510, RED 40 LAKE CI 16035, RED 27 LAKE CI 45410]

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Illamasqua

Not found article in this product