ADD
4.8
(2 reviews)
Cheek Pop
Plum Pop
Clinique
Rp. 293.315
2 Reviews
deavalence
Combination, Fair, Neutral, 25 - 29
22 Oct 2015

Gak ada minusnya sama sekali blush ini buat aku. Dari mulai packagingnya imut dan transparan jadi dalamnya keliatan. Emboss bunga nya itu yang bikin jatuh cinta sejak awal. Pertama keluar kan ada 4 warna aja (sekarang udah ada warna baru), beli semua 4 warna. Pesen dari US juga, beli di singapore juga kebetulan ada berry pop sama plum pop. Jadi ada yg kedobelan beli, tapi no doubt, ini bagus banget nget nget pake tipis2 warnanya pigmented dan bisa stand out, tahan lama juga berjam-jam. Gak menor, bisa blend dengan gampang. Dari 4 war...

lennycheng
Dry, Fair Medium, Neutral, 25 - 29
25 Sep 2015

First of all, look at that packaging! Definitely one of the most adorable blushes in the market. The case is made from transparent acrylic, showcasing the pretty daisy embossing inside. Of course, transparent packaging is also handy for makeup lover to differentiate one color to another, making storage and choosing color an easy task. The embossing is deep. So you won't feel too guilty using them regularly, as it won't be gone immediately after only a few uses. The texture is unique. As it is definitely a powder blush, hard when touch...

similar products

4
(1 reviews)
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD