ADD
4.5
(3 reviews)
Cheek Pop
Ginger Pop
Clinique
Rp. 292.380
3 Reviews
krasota
Oily, Medium, Neutral, 25 - 29
13 Nov 2015

Love everything about this blush! Dari mulai packaging, it comes in small round sturdy plastic pack, but the flower pattern looks delicious! Si gingerpop ini warnanya masuk banget ke kulit aku yang light to medium skintone, warm toned bright brownish coral shade with soft satiny sheen to it. Gampang banget di blend, aku aplikasiin ini pake RT blush...

deavalence
Combination, Light, Neutral, 25 - 29
22 Oct 2015

Gak ada minusnya sama sekali blush ini buat aku. Dari mulai packagingnya imut dan transparan jadi dalamnya keliatan. Emboss bunga nya itu yang bikin jatuh cinta sejak awal. Pertama keluar kan ada 4 warna aja (sekarang udah ada warna baru), beli semua 4 warna. Pesen dari US juga, beli di singapore juga kebetulan ada berry pop sama plum pop. Jadi ada...

lennycheng
Dry, Medium Light, Neutral, 25 - 29
25 Sep 2015

First of all, look at that packaging! Definitely one of the most adorable blushes in the market. The case is made from transparent acrylic, showcasing the pretty daisy embossing inside. Of course, transparent packaging is also handy for makeup lover to differentiate one color to another, making storage and choosing color an easy task. The embossing...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD