Cheek Pop

Ginger Pop

Clinique

4.5

3 Reviews

Product Price USD 22.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

krasota

9:00 PM . 13 Nov 15

Love everything about this blush! Dari mulai packaging, it comes in small round sturdy plastic pack, but the flower pattern looks delicious! Si gingerpop ini warnanya masuk banget ke kulit aku yang light to medium skintone, warm toned bright brownish coral shade with soft satiny sheen to it. Gampang banget di blend, aku aplikasiin ini pake RT blush brush, soalnya texturenya menurut aku kaya cream tapi powder juga, it looks almost like a cream blush in pan. Cocok buat dipake sehari-hari dan ngasih kesan natural healthy glow di di pipi aku.

4 User's Overall rating

deavalence

10:33 PM . 22 Oct 15

Gak ada minusnya sama sekali blush ini buat aku. Dari mulai packagingnya imut dan transparan jadi dalamnya keliatan. Emboss bunga nya itu yang bikin jatuh cinta sejak awal. Pertama keluar kan ada 4 warna aja (sekarang udah ada warna baru), beli semua 4 warna. Pesen dari US juga, beli di singapore juga kebetulan ada berry pop sama plum pop. Jadi ada yg kedobelan beli, tapi no doubt, ini bagus banget nget nget pake tipis2 warnanya pigmented dan bisa stand out, tahan lama juga berjam-jam. Gak menor, bisa blend dengan gampang. Dari 4 warna paling suka ginger pop.

5 User's Overall rating

lennycheng

11:13 AM . 25 Sep 15

First of all, look at that packaging! Definitely one of the most adorable blushes in the market. The case is made from transparent acrylic, showcasing the pretty daisy embossing inside. Of course, transparent packaging is also handy for makeup lover to differentiate one color to another, making storage and choosing color an easy task. The embossing is deep. So you won't feel too guilty using them regularly, as it won't be gone immediately after only a few uses. The texture is unique. As it is definitely a powder blush, hard when touch in the pan, but applied on the cheeks, it has this transparency that cream products usually have. Although there is no shimmer whatsoever, the blush leaves a nice subtle sheen, which in my opinion is a great plus, as it makes your skin looks healthier. To add to the great packaging and finish, this blush also have a great lasting power, around 5-6 hours. This color, Ginger Pop, in particular is the most natural nude-ish shade in the original releases (which was Berry, Plum, Peach, and Ginger). I was hesitant at first, because this kind of color usually doesn't look good on me. However I was relieved that this is a perfect blush/bronzer shade for me. Love to use it when I don't feel like using tons of makeup. It gives my face warmth together with colors. All around, this is a great blush that I recommend every makeup lover to have!

5 User's Overall rating

Clinique Cheek Pop

2019 years ago

Clinique Cheek Pop
krasota

krasota

2 years ago

0

Wishlist

3

Reviews

4.3

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Clinique Cheek Pop merupakan perona pipi dengan warna cerah dan alami membuat penampilan hampir seperti tidak menggunakan bubuk perona. Berformula lembut dan berwarna nyata dengan bermacam warna yang cocok untuk semua warna kulit. Dapatkan penampilan memukau dengan usaha yang mudah.

How To Use :
Pusarkan warna pada kuas lalu sapukan pada bagian pipi yang menonjol lalu ratakan dan padukan secara perlahan.

Suitable For :
Semua jenis kulit.

Ingredients :
HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Cetearyl Ethyl Hexanoate, Glycerin. Dicalcium Phosphate, Squalane, PTFE, Dimethicone, Lauroyl Lysine, Ethylhecylglycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Polysorbate 80, Caprylyl Glycil, 1.2-Hexanediol, Zinc Stearate, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Mica, Red 7 Lake (CI 16850), Titanium Dioxide (Ci 77891), Manganese Violet (Ci 77742), Red 36 Lake (CI 12085), Iron Oxides (CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Red 6 (CI 15850), Yellow 6 Lake (CI 15985), Blue 1 Lake (CI 42090), Orange 5 (CI 45370), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Red 30 Lake (CI 73360), Yellow 5 Lake (CI 19140), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Clinique

Clinique adalah salah satu produsen perawatan kulit, kosmetik, perlengkapan mandi, dan parfum asal Amerika Serikat yang berada dibawah naungan Estée Lauder Companies sejak tahun 1968. Membidik pasar kelas menengah keatas, Clinique bisa ditemukan di high end department stores.

Not found article in this product