Be Matte Blush

Fresh Melon

City Color

4.7

3 Reviews

Product Price IDR 80,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bellakrisdiana

4:15 PM . 29 Aug 17

Warnanya pink muda, tapi kalau di-blend di kulit aku sih cocok-cocok aja. Murah banget dan pigmented, pilihan warnanya juga banyak. Kalau kemasan yang aku punya sih ada cerminnya, jadi praktis dan pas dibawa kemana-mana.

4 User's Overall rating

metty15

1:40 PM . 10 Aug 16

Fresh Melon is such a beautiful coral-y peach blush. Use light hand because it is pigmented. A little bit powdery so make sure to tap off the excess from your brush.Contains a lot of product and the price can't be beaten!I want to try the other colors.

5 User's Overall rating

pinkvanilla

7:20 PM . 08 Aug 16

Since I'm not a fan of shimmery blush, jadilah aku beli city color be matte blush ini. Shade fresh melon ini cantik banget loh, warnanya coral gitu. Blush ini pigmented banget, packagingnya juga oke dan sizenya gede, dijamin ngga cepet abis. Kekurangannya adalah ngga ada storenya, belinya harus lewat online shop, jadi ngga bs ngeliat shadenya langsung.

5 User's Overall rating

City Color Be Matte Blush
pinkvanilla

pinkvanilla

1 year ago

2

Wishlists

3

Reviews

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Product Video

Not found video in this product

City Color

City Color adalah produsen kosmetik yang mulai didirikan pada tahun 2013. Mengedepankan produk-produk kosmetik yang berkualitas dengan harga yang terjangkau.

Not found article in this product