Mat Fleur Cheeks

1 Apricot

CANMAKE

5.0

1 Review

Product Price IDR 158,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Dearchiaki

12:08 PM . 27 Nov 17

Beli ini karena saya suka blush yang menyertakan brushnya juga. Biar portable gtu.Saya suka powder blush ini karena sesuai kriteria banget. Gak terlalu pigmented jadi bisa diatur mau full make up atau natural aja. Warnanya juga cocok buat sehari-hari. Habisnya juga lama sih di saya. Bakal repurchase kalo gak nemu kualitas serupa yang lebiih murah hehe

5 User's Overall rating

CANMAKE Mat Fleur Cheeks
Dearchiaki

Dearchiaki

1 month ago

0

Wishlist

1

Review

2.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Canmake Mat Fleur Cheeks.
Is it really a powder? Startling staying power!
Let the flowers of a smile bloom in your cheeks
Blush with a soft, light finish

The secret of super-soft cheeks. Matte powder with a natural finish
Matte powder creates a soft shading effect! The matte texture ensures a translucent finish that never looks heavy♡
Enhances your complexion, giving you the softest, cutest cheeks
Soft-focus powder. Contains fixing powder!!!
● Matte powder with a soft-focus effect gives you a poreless look
● With a highly light-diffusing effect, Focus Powder softly obscures textural irregularities caused by pores, concealing both fine lines and pores!
● Contains sebum-absorbing powder (silica) to prevent make-up run.
Highly absorbent, it sucks up excess sebum ♡ Keeps your make-up in place for hours on end.
Contains beautifying & moisturizing agents and plant & fruit extracts that your skin will love
Ectoin, collagen, hyaluronic acid, arbutin, rosemary leaf extract, pomegranate peel extract, damask rose flower oil, rosehip oil, Rosa multiflora fruit extract
Formulation designed with your skin in mind
Free from mineral oils, petroleum-based surfactants, ultraviolet absorbers, and fragrance

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

CANMAKE

Canmake yang berdiri sejak tahun 1985 merupakan brand asal Jepang yang memproduksi berbagai produk makeup, fragrance, dan alat-alat untuk makeup. Dengan slogan “girly, pop, and shiny”, Canmake memikat para pelanggannya dengan desain menarik dan unik tetapi tetap mengutamakan kualitas dengan harga yang terjangkau.

Not found article in this product