New Blush Pastel

Rose Coup De Foudre

Bourjois

4.5

2 Reviews

Product Price IDR 157,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ch1k03

9:31 AM . 13 Aug 16

Pertama kali ketemu pas lg cari2 blush yg kecil dan bisa masuk pouch everyday makeup. And voilla warna nya cocok banget sama shade kulit aku yg sawo matang, Bisa dipakai acara formal or cuma pergi ke kantor. Packagingnya keren and kuat bahkan pernah jatuh di pouch tp tetep stay aja gtu, bedak gw kalah jauh deh. Really love this product and i will repurchase this product

5 User's Overall rating

Girindhani

3:24 PM . 03 Aug 16

warnanya natural bgd dikulit gw, pink2 malu malu, jd cocok dipake sehari-hari dan make up natural kekantor, kemasaan kecil jd gampang dibawa-bawa, ga makan bnyk tempat,,ahahhaa,,kuasnya jg bikin gampang diaplikasikan..love bgd.

4 User's Overall rating

Bourjois New Blush Pastel

2019 years ago

0

Wishlist

2

Reviews

4.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Our timeless blusher has been around for almost 150 years and have made Bourjois famous worldwide thanks to its amazing texture and packaging.
The baked texture transforms when applied to the skin into an ultra-fine pressed powder, which is easy to apply and blends impeccably. One stroke of the brush reveals the irresistible aroma of the rose scented powder.
Its built-in mirror and brush is perfect for touch-ups on the go!
The Little round pot blush exists in 12 shades to match all skin tones.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bourjois

Bourjois lahir di tengah lingkungan theater dan performing arts pada tahun 1862. Lebih dari 150 kemudian, Bourjois tetap menciptakan makeup, fragrance, dan skin care yang terjual luas di seluruh dunia.

Not found article in this product