New Blush Pastel

Lilas Dor

Bourjois

4.5

2 Reviews

Product Price IDR 157,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

imaafrianti

10:53 AM . 04 Aug 16

Liittle round Pot Blush On dari Bourjois warnanya memang pigmented imho. Shade Lila's D'Or ini di wajahku jadi pink tapi ada shimmery goldennya, sukaaaak banget.. Tapi jarang aku pakek untuk daily activity, biasanya aku pakek kalo ada event tertentu. Packagingnya imuut, gak makan tempat, tapi brushnya agak kasar ya, tapi emang sepertinya dirancang untuk baked blush texture semacam blush ini. Overall, i love it soooo much!!

5 User's Overall rating

Nathaniaros

1:46 PM . 20 Nov 15

blus dari bourjois yang shade lilas dor ini warnanya cantik banget. pinknya tuh pas di pakai jadinya natural gitu. terus juga dia pigmentd tapi gampang banget buat di blendnya. kemasannya juga simple dan mudah dibawa kemana-mana

4 User's Overall rating

Bourjois New Blush Pastel

2019 years ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.8

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Our timeless blusher has been around for almost 150 years and have made Bourjois famous worldwide thanks to its amazing texture and packaging.
The baked texture transforms when applied to the skin into an ultra-fine pressed powder, which is easy to apply and blends impeccably. One stroke of the brush reveals the irresistible aroma of the rose scented powder.
Its built-in mirror and brush is perfect for touch-ups on the go!
The Little round pot blush exists in 12 shades to match all skin tones.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bourjois

Bourjois lahir di tengah lingkungan theater dan performing arts pada tahun 1862. Lebih dari 150 kemudian, Bourjois tetap menciptakan makeup, fragrance, dan skin care yang terjual luas di seluruh dunia.

Not found article in this product