Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

wennykyuuto

12:04 PM . 17 Jul 16

I tried this brand because they don't use harmful ingredients, and it was on sale. And I am satisfied. The color is pretty, it's so pigmented, I was surprised because I only applied a little of this product but the color is already so bold on my cheek It's also inexpensive and available at some beauty outlet n e-commerce in Indonesia. I also love the earth friendly packaging (which is surprisingly firm enough).

4 User's Overall rating

Julitaaw

8:06 PM . 12 Dec 15

kebetulan akhir-akhir ini aku lagi suka banget pake makeup base yang warnanya agak sedikit pale (lagi suka pake korean products) dan shading colour ini cocok banget to bring back the colour to my skin biar ga pucet-pucet amat haha. really love the matte finish!

4 User's Overall rating

strawberry_kiss

8:40 PM . 23 Nov 15

Blush on mungkin maksudnya ingin memberi efek sun-kissed bagi pemakainya. Sayangnya warnanya kurang masuk di kulit aku, di kulit aku warna blush on ini jatuhnya too orange. Sebenarnya blush on ini lumayan karena gampang di blend dan pigmentasinya cukup bagus.

2 User's Overall rating

mariacious

9:51 AM . 27 Oct 15

An unusual matte terracotta-peach shade that took a leap of faith, but hey, how can one go wrong with BoHo? As a blusher, it adds a sun-kissed, healthy tint; as a contour colour, it accentuates shade areas without going dark or dull. It's small, but with strong pigmentation so a little does the job. Buildable and easily blendable as with all BoHo powders. A match for medium tones, but I imagine it will work for all skin tones, especially those with yellow, olive or gold undertones.

3 User's Overall rating

pinapina

2:41 PM . 21 Oct 15

blushnya sendiri not bad.. engga powdery, cukup pigmented, dan gampang diblend. warnanya ini yang menurut aku kurang bagus. warnanya orange banget, orange muda gitu. jadi hampir mirip warna kulit, harus pake banyak2 biar keliatan pake blush on. kl sedikit2 ga ada efek seger2nya sama sekali soalnya ga keliatan..
packagingnya kl buat diliat aja ok. design simple, natural, ga norak, terus lucu kayak serutan bulet jaman SD gt. tp tutupnya sama sekali ga kenceng. kl mau ngambil blush ini, ga bisa diangkat dari bagian atasnya soalnya tutupnya bakal lgsg copot. aku pertama kali ngangkat kayak gitu, agak shock soalnya blushnya jd agak kegeser.. takut jatoh haha

3 User's Overall rating

BoHo Blush Abricot

2019 years ago

0

Wishlist

5

Reviews

3.2

Package Quality

40%

Repurchase

Description

BoHo Blush Abricot adalah blush on dengan tekstur yang ringan namun dapat bertahan lama. Aplikasinya menghasilkan hasil yang natural.

How to use :
Aplikasikan pada bagian pipi

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
MICA, ZEA MAYS STARCH*, ZINC STEARATE, SQUALANE, BENZYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM RIBOFLAVIN PHOSPHATE, ALUMINA, MAY CONTAIN +/-: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

BoHo

Not found article in this product