Sugar Crush Body Scrub

Soap & Glory

5.0

3 Reviews

Product Price IDR 500,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

hellosandara

7:15 PM . 31 Oct 15

I use this while in the shower and it is amazing how long your skin stays smooth after. It doesn't even have to be used on a daily basis. AMAZING scrub! especially considering it works way better than the more expensive scrubs I have seen. It doesn't leave a greasy residue when you rinse it off, but it also doesn't dry out your skin at all. Works best when you follow it up with a body moisturizer after drying off. You can feel a HUGE difference after one use.

5 User's Overall rating

noviesheva

11:30 AM . 14 Sep 15

coba2 produk soap n glory
dan sugar scrub ini terbaik di antara yang lain

butiran beadsnya pas bangt di pake ngecsrub
wangi yang enak dan segar
bkin kulit lembut secara instan

tapi big problem ini MAHAL
even it works,, sekali lagi ini MAHAL

5 User's Overall rating

Sintaaak

5:01 AM . 12 Sep 15

-mahal dirupiahin T.T

+OMG seriously ini body scrub bener bener nyegerin dah wangiknya, kuat banget wangik limey lemony nya aku sukaaakkk
+eksfoliasinya pas gak kasar di kulit
+a little goes a long way
+wangiknya awet tahan lama abis mandik
+bikin kulit alus instan

5 User's Overall rating

Soap & Glory Sugar Crush Body Scrub
Sintaaak

Sintaaak

2 years ago

1

Wishlist

3

Reviews

5.0

Package Quality

34%

Repurchase

Description

Soap & Glory Sugar Crush Body Scrub merupakan merupakan scrub dengan perpaduan buah-buahan dan kandungan lain untuk membuat kulit lebih terhidrasi. Produk ini mengandung minyak almond, buah lemon, jeruk nipis, vanila musk, garam laut, gula coklat, glycerin, dan minyak macadamia agar kulit menjadi halus, kenyal, dan lembab.


How to Use

Basahi area yang ingin di scrub. Ambil secangkul scrub ini, lalu kenakan pada area yang ingin di scrub seperti kaki atau sikut. Gosok secara perlahan hingga kulit mati terangkat. Setelah itu, bilas dengan air.


Suitable for

Kulit kering, kulit kombinasi.


Ingredients

Glycerin, Maris sal (Sea salt), Sucrose, Polysorbate 20, Glyceryl stearate, Butylene glycol, Sodium chloride, PEG-100 stearate, Caprylic/capric triglyceride, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Macadamia integrifolia shell powder, Citrus aurantifolia (Lime) oil, Dioctyl Adipate, Parfum (Fragrance), Benzyl alcohol, Ricinus communis (Castor) seed oil, Stearalkonium hectorite, Talc, Propylene carbonate, Propylene glycol, BHA, Propyl gallate, Limonene, Linalool, Citral, Citric acid, CI 77492 (Iron oxides), CI 77499 (Iron oxides), CI 77491 (Iron oxides).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Soap & Glory

Not found article in this product