ADD
5
(3 reviews)
Sugar Crush Body Scrub
Soap & Glory
Rp. 500.000
3 Reviews
hellosandara
Sensitive, Fair Medium, Neutral, 25 - 29
31 Oct 2015

I use this while in the shower and it is amazing how long your skin stays smooth after. It doesn't even have to be used on a daily basis. AMAZING scrub! especially considering it works way better than the more expensive scrubs I have seen. It doesn't leave a greasy residue when you rinse it off, but it also doesn't dry out your skin at all. Works best when you follow it up with a body moisturizer after drying off. You can feel a HUGE difference after one use.

noviesheva
Combination, Medium, Neutral, 25 - 29
14 Sep 2015

coba2 produk soap n glory <br /> dan sugar scrub ini terbaik di antara yang lain<br /> <br /> butiran beadsnya pas bangt di pake ngecsrub<br /> wangi yang enak dan segar<br /> bkin kulit lembut secara instan<br /> <br /> tapi big problem ini MAHAL<br /> even it works,, sekali lagi ini MAHAL

Sintaaak
Sensitive, Fair Medium, Neutral, 25 - 29
12 Sep 2015

-mahal dirupiahin T.T<br /> <br /> +OMG seriously ini body scrub bener bener nyegerin dah wangiknya, kuat banget wangik limey lemony nya aku sukaaakkk<br /> +eksfoliasinya pas gak kasar di kulit<br /> +a little goes a long way<br /> +wangiknya awet tahan lama abis mandik<br /> +bikin kulit alus instan

similar products

be the first to review!
be the first to review!
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD