gentle exfoliating shower gel 50ml

violet sugar

Cottage

3.8

4 Reviews

Product Price IDR 18,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

rainrain

6:26 PM . 14 May 16

Wanginya sweet floral, sesuai namanya, manis tapi ada sedikiiit floral scent. Butiran scrubnya cukup halus, jadi buat kamu yang suka luluran atau lagi nyari scrub yang super meng-exfoliate this might not for you. Tapi kalo kulit kamu tipis/sensitif/mudah iritasi, you might want to try this karena scrubnya lumayan gentle. Buat aku pribadi, karena ini super gentle, 1x pake I need a lot of product -jadinya cepet banget abis. So it actually does the job, it's ok, but definitely not my favorite body scrub.

3 User's Overall rating

kikykiky

10:59 AM . 23 Apr 16

the scent is sweet almost like cotton candy, the scrub is also feel like sugar, oh wait.. it is sugar :D
the scrub doesn't feel to rough on the skin and wash off nicely, it doesn't create much foam but that's better because it just would make the skin drier.
the price is a bit expensive for me, now it's easy to find at almost any local drugstore and big supermarket

4 User's Overall rating

meltandun

8:55 AM . 25 Jan 16

I own small size of this scent.
Aku suka pakai ini kalau liburan ke daerah pantai.
Karena butiran scrubnya halus di kulit dan wanginya juga menyegarkan banget.
Jadi bikin kulit setelah mandi jauh lebih bersih & moisturized.

5 User's Overall rating

phirlyv

10:46 PM . 06 Jan 16

Wanginya manis sekali, as sweet as sugar. Butiran exfoliatornya lebih halus daripada varian Kiwi. Nyaman untuk mandi lama-lama.
Packagingnya kecil cantik, cocok sekali untuk bepergian. Tutupnya tidak pernah terbuka tanpa sengaja jadi aman.

4 User's Overall rating

Cottage gentle exfoliating shower gel 50ml
phirlyv

phirlyv

1 year ago

Cottage gentle exfoliating shower gel 50ml
rainrain

rainrain

1 year ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.9

Package Quality

50%

Repurchase

Description

shower gel dengan sugar sebagai exfoliator

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Cottage

Cottage adalah brand perawatan tubuh dan rambut asal Perancis yang fokus membuat produk dengan menggunakan bahan-bahan alami. Karena kualitasnya, Cottage pun terkenal dan tersedia di seluruh dunia.

Not found article in this product