Bath Bomb

Salty Sweet

The Bath Box

4.1

7 Reviews

Product Price IDR 45,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

itscisco

7:04 PM . 17 Jan 16

This is really really gives me a relaxing bath!!!! I like the smell and also the packaging is really really cool. I couldnt say enough. Yes i would definitely repurchase it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 User's Overall rating

dunianyabunga

1:00 PM . 25 Nov 15

ini bentuknya unik banget, wanginya pun unik banget suka deh
cuma sayang packagingnya rapuh banget, gampang ancur
di indo masih susah paling kalo mau harus beli online ato titip ke orang
harga sih masih terjangkau
repurchase? NO

2 User's Overall rating

mayaaida

2:34 PM . 17 Nov 15

pas pertama liat emg lucu banget sih warna warni gitu dan pada akhirnya beli. emg enak bgt sih mandi pake ini, wanginya enak bgt sesuai namanya. dan bener bener moist ke tubuh, kerasa kenyal dan halus gitu sih
produk bath box emg ga pernah mengecewakan

4 User's Overall rating

chocopuff

3:51 AM . 28 Oct 15

Bath bomb is kind of rare here in Indonesia. Thankfully they made it accessible (with medium range of variety!). This one has a really unique scent and of course a unique color. The bath bomb is dense and sturdy, it's not even broken when it arrived on my hand after days of shipping. It gives me a relaxation effect and of course a sweet, salty sweet scent after the bath :)

4 User's Overall rating

abelinaesna

8:37 PM . 21 Oct 15

This great product makes me laugh and also excited when see it soaks on water. Bathing should be fun! Smells sweet and hydrating my skin. Just like what others say, they should make a better packaging.

5 User's Overall rating

The Bath Box Bath Bomb
Sovianaty

Sovianaty

1 year ago

1

Wishlist

7

Reviews

3.6

Package Quality

58%

Repurchase

Description

When colorfull sea salts smell sweet like a guava

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

The Bath Box

The Bath Box adalah brand yang fokus membuat produk yang alami sejak September 2013. Semua produk the bath box mulai dari perawat kulit sampai perawatan rambut dibuat sendiri atau handmade tentunya dengan bahan-bahan alami.

Not found article in this product